Spørgsmål & Svar

Skriv til os ved at udfylde formularen, eller send en email direkte.

SKRIV TIL OS

  Stil et Spørgsmål

  Her er der ingen forkerte spørgsmål og vi svarer på alle henvendelser. Du er selvfølgeligt også meget velkommen til at skrive direkte til vores e-mail info@billigekuglepenne.dk

  KONTAKT OPLYSNINGER

  Nyholmvej 5
  Annisse Nord
  3200 Helsinge

  +45 5010 8787

  hej@billigekuglepenne.dk

  Alle henvendelser bliver besvaret hurtigst muligt.

  FÅ SVAR PÅ DET HELE

  “I teksten lige herunder vil vi kort og præcist klæde dig på, til at bestille dine reklamekuglepenne netop som du ønsker dem – og fordi vi ved hvor vigtigt det er, at føle sig tryg inden man bestiller, går vi endnu mere i detaljen i Guiden længere nede på siden her.
  Og skulle der så alligevel være tvivl om noget, svarer vi naturligvis på alle spørgsmål så godt som muligt på både e-mail, chat og i telefonen.”

  Med venlig hilsen
  Billigekuglepenne.dk

  Model

  Som det allerførste skal du vælge én eller flere af vores 25 flotte reklamekuglepenne, samt beslutte hvilken farve du ønsker at bestille. Ved meget store ordrer, kan kuglepennene enda fremstilles i en valgfri pantonefarve.

  Antal

  Når du har udvalgt den model og farve du ønsker, skal du angive hvilket antal du vil bestille – herefter kan du se prisen for det valgte antal kuglepenne (ex. moms og fragt).

  Trykfarver

  Det er vigtigt at du angiver hvor mange forskellige farver der indgår i det logo du ønsker trykt på din kuglepen. Din pris bliver nemlig udregnet efter antallet af trykfarver – Husk også at uploade din billedfil sammen med bestillingen.

  Trykplacering

  Hvis du har særlige ønsker til placeringen af trykket på din kuglepen, bedes du angive dette under valget “Trykplacering”.
  Den oftest anvendte placering er “Midt under clipsen”, som vi benytter som standard hvis du ikke selv vælger en placering, desuden kan det ændres hvis du i korrekturgangen ønsker noget andet. Se vores guide om trykplacering

  Trykfiler

  Vi kan håndtere de fleste formater, men vil altid foretrække vektoriserede billedfiler som fx .ai eller .pdf. Er du i tvivl skal vi nok hjælpe.
  Det grafiske arbejde, som eksempelvis rentegning og udarbejdelse af korrektur er hos Billigekuglepenne.dk helt uden beregning.

  Korrektur

  Når du har afsendt din ordre, udarbejder vi hurtigt en digital visualisering af din valgte reklamekuglepen med dit logo på – denne korrektur skal du godkende, før vi starter resten af processen. Din ordre med tryk, er iøvrigt ikke bindende før korrekturen er godkendt – så kan du roligt føle dig tryg ved bestillingen og vi får glade kunder.

  Vejledning

  Længere nede på siden, kan du læse mere om blandt andet trykfiler og farver, samt alle de spørgsmål der oftes stilles  – og finder du ikke svaret dér, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

  Læs videre nedenfor…

  PIER

  Hvid
  Sort
  Grøn
  Smaragd Grøn
  Lys Blå
  Blå
  Violet
  Lilla
  Rød
  +3
  Orange
  Gul
  Maroon
  DKK 1.61 (u/tryk)
  Prisberegner

  PIER CLEAR

  Hvid
  Grå
  Grøn
  Smaragd Grøn
  Lys Blå
  Blå
  Cyklame
  Lilla
  Rød
  +2
  Orange
  Gul
  DKK 1.89 (u/tryk)
  Prisberegner

  PIER EXTRA

  Sort
  Grøn
  Lys Blå
  Blå
  Lilla
  Rød
  Orange
  Gul
  Maroon
  DKK 1.61 (u/tryk)
  Prisberegner

  PIER OFFICE

  Sort
  Grøn
  Blå
  Rød
  DKK 1.61 (u/tryk)
  Prisberegner

  Mange farver og modeller

  01. Hvilke kuglepenne kan jeg vælge ?

  I shoppen finder du et stort udvalg af reklamekuglepenne i mange flotte farver.

  Vores reklame kuglepenne er alle fra Italienske Stilolinea –  et italiensk firma som blev stiftet i 1972 og siden da, har fremstillet kvalitets reklamepenne med et klart udtryk af italiensk design, med fokus på detaljer og kvalitet.

  Stilolinea fremstiller deres penne i første klasses finish, med den bedste refil kvalitet og et brugervenligt farve og modelprogram.

  Vælg den model der passer bedst til netop dit behov – og derefter en af de mange farvekombinationer. I menuen kan du vælge en specifik model, eller få kuglepennene opdelt i kategorier – og ønsker du en vareprøve inden du bestiller, er det bare at kontakte os på email.

  Valg af trykfarver

  02. Hvor mange tryk kræver mit logo ?

  Vores kuglepenne trykkes med Serigrafisk tryk, også kaldet silketryk.

  Et logo består ofte af flere farver og prisen på din reklamekuglepen afhænger af antallet af tryk der skal til for at gengive dit logo, eller budskab bedst muligt.

  Trykmetoden kaldes Serigrafi, eller Silketryk – og fungerer således, at hver farve trykkes på pennen én ad gangen. Dette sikrer den bedste farvegengivelse, med de skarpeste detaljer og flotteste resultat. Detaljerne kan trykkes helt ned til 0,1 mm.

  Er du i tvivl – skal vi nok hjælpe.

  Hos Billigekuglepenne er det grafiske arbejde nemligt helt uden beregning og udføres professionelt. Vi har endda mulighed for at rentegne dit logo, hvis du ikke allerede har det i et tryk klart format.

  Logo opdelt i favetryk
  Penne med forskellige trykplaceringer

  Trykkets placering på pennen

  03. Hvordan skal jeg vælge trykplacering ?

  Det kan være svært at vælge trykplaceringen - men vi har heldigvis lavet en guide.

  Trykplaceringen kan for mange være vigtig – og du bedes derfor angive hvilken placering på kuglepennen du ønsker dit tryk påført. Den gyldne standard for placering af tryk på kuglepenne med logo er “Midt under clipsen” og vil altid være udgangspunket, medmindre du allerede har et andet ønske – og er du i tvivl vejleder vi naturligvis meget gerne.

  Til at begynde med, kan du i detalje beskrivelsen af de enkelte kuglepenne se hvor stort trykket kan blive og er du i tvivl om placeringen har vi lavet denne guide i placering af logo tryk.

  Husk at der altid vil være en korrektur gang, hvor du får mulighed for at kommentere på opsætningen. Så er du sikker på at opnå præcis det resultat du ønsker.

  Korrektur til godkendelse

  04. Kan jeg se pennen inden den trykkes ?

  Ja. Når din bestilling er gennemført her i shoppen, udarbejder vi en digital korrektur.

  Det vil sige en visualisering af den færdige reklame kuglepen med dit logo på, samt angivelse af præcis hvilke farver der vil blive trykt med. Derefter sendes den som en korrektur til den angivne mail adresse.

  Det er her du får mulighed for at tage stilling til, om det ser ud som du ønsker – og selvfølgeligt kommentere på opsætningen. Er der spørgsmål til ordren tager vi selvfølgeligt kontakt til dig. På korrekturen fremgår det, præcist hvilken model, farve og antal du har bestilt – hvilke farver der skal trykkes med og hvordan trykket skal placeres.

  Din ordre er enda først bindende når du har godkendt korrekturen.

  Help-korrektur-tegnet-hvid-800x580-1
  Filtype tegning - billigekuglepenne.dk

  En god trykfil, er det bedste udgangspunkt.

  05. Hvilke filtyper kan jeg benytte ?

  Ikke alle kunder har en trykfil lavet til formålet - så vi hjælper meget gerne.

  Vi kan sagtens håndtere langt de fleste filformater, men det bedste resultat opnås altid hvis dit logo er vektoriseret og uploades i de kendte åbne formater som (ai. eps. pdf.), og har du ikke mulighed for det, skal du blot finde det bedste du har og uploade det som (.jpg. gif. png.) i høj opløsning.

  For at dit logo kan være på en kuglepen, skal vi nemlig skalere det ned til et format på omtrent 17 x 43 mm – og for at undgå at miste detaljer i den process, har vi brug for at filens kvalitet er i orden. Men vi ved godt at det ikke er alle, der har et tryk klart logo lige ved hånden, så derfor skal vi nok hjælpe med det hele – faktisk gør vi det hos Billigekuglepenne.dk uden beregning.

  Vi konverterer alle trykfarver til Pantone Solid Coated

  06. Kan man vælge en specifik trykfarve ?

  Ja. Når din bestilling er gennemført her i shoppen, udarbejder vi en digital korrektur.

  Farverne i et billede kan, når det gengives på flere computerskærme, variere en lille smule – og for at være helt sikre på, at vi trykker med præcist den farve du ønsker, skal alle farver angives som Pantonefarver, nærmere bestemt Pantone Solid Coated.

  Det betyder, at du på korrekturen, altid vil kunne se præcis hvilke farvekoder der vil blive anvendt – og har du allerede en særlig farve i dit logo, kan du oplyse den i korrekturgangen.

  Pantonefarver er standarden indenfor serigrafi eller silketryk – og du kan for eksempel benytte Pantone´s egen farvefinder til at finde præcis din farve.

  Pantonefarve tegning - billigekuglepenne.dk
  Hvid faktura tegning

  Sikker nethandel med 3-D Secure

  07. Hvordan foregår betaling og levering ?

  Vi benytter Pensopay som vores betalingsløsning

  Vi anbefaler som standard at benytte betalingskort – det letter processen for begge parter og giver os muligheden for at begynde fremstillingen af ordren så snart korrekturgangen er overstået.

  Vælger man at betale via bankoverførsel, fremsendes fakturaen med betalingsoplysninger så snart korrekturen godkendt. Husk altid at skrive dit ordre ID eller faktura nummer sammen med betalingen. Vi modtager selvfølgeligt også EAN-betaling.

  Vi bestræber os på at dine reklamepenne afsendes indenfor 10-12 hverdage efter at du har godkendt korrekturen og betalingen er registreret. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Vores kuglepenne er nemlig importeret direkte fra Italien, men trykt i Danmark.

  Har du særligt behov for levering inden en bestemt dato, anbefales det at gøre opmærksom på dette inden korrektur godkendelsen.  Se handelsbetingelserne for yderligere detaljer. Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til os inden du bestiller.

  Grafisk hjælp er hos os uden beregning

  08. Jeg har et logo, men er usikker på opsætningen ?

  Du behøver ikke være ekspert - vi ordner det for dig

  Hos Billigekuglepenne er det grafiske arbejde helt uden beregning og udføres endda professionelt. Vi har mulighed for at rentegne dit logo, hvis du ikke allerede har det i et tryk klart format – og hvis der er behov for det vil du altid blive kontaktet, så er du sikker på at opnå det resultat du kom efter.

  Opsætning og korrektur er nemlig altid inkluderet. Det vil sige, at der ingen ekstra omkostninger er. Ingen merpris for klichéer eller gebyrer for farveskift osv.
  Vi hjælper endda gerne med at designe dine reklamepenne ud fra dit eksisterende logo og øvrige design.

  billigekuglepenne.dk - logo tegnet