Find Inspiration

Skriv til os ved at udfylde formularen, eller send en email direkte.

SKRIV TIL OS

  Stil et Spørgsmål

  Her er der ingen forkerte spørgsmål og vi svarer på alle henvendelser. Du er selvfølgeligt også meget velkommen til at skrive direkte til vores e-mail info@billigekuglepenne.dk

  KONTAKT OPLYSNINGER

  Nyholmvej 5
  Annisse Nord
  3200 Helsinge

  +45 5010 8787

  hej@billigekuglepenne.dk

  Alle henvendelser besvares hurtigst muligt. Ring, skriv en mail, eller send en SMS.

  FIND INSPIRATION TIL DIN EGEN KUGLEPEN MED LOGO

  “Har man ikke allerede sin egen kuglepen med logo, kan det være en stor opgave at finde de bedste løsninger på kombinationen af kuglepen og logo.
  Skal det være med én eller flere farver, hvor skal trykket placeres og hvordan har andre valgt at gøre ?
  Herunder kan vi stolt fremvise, et lille udvalg af kuglepenne med logotryk. Eksemplerne er varierede, så man både vil kunne finde den enkle prisbevidste løsning, men også den komplette pakke med logo i mange farver, på en lidt dyrere og særdeles god kuglepen.

  Værs´go at kigge med – og husk at det kun kræver en opringning eller en mail, hvis vi skal hjælpe med netop din reklamekuglepen”

  Med venlig hilsen
  Billigekuglepenne.dk

  Client-Urban-Adventures

  Elegant reklamepen med høj kontrast

  COPENHAGEN URBAN ADVENTURES

  Copenhagen Urban Adventures valgte den klassiske og holdbare Raja Chrome til deres kuglepen.

  Med et logo i en klar, rød farve som i eksemplet her, opnås en flot kontrast på den helt hvide pen – og selve logoet blev trykt i en bredde på 36mm.
  Det betød, at den hvide baggrund kunne udnyttes til at ordet “Copenhagen” kunne læses klart og tydeligt som negativ i den røde flade.

  Vi anbefaler altid at den mindste tekststørrelse ikke bliver mindre end 1 mm i højden – i eksemplet her er ordet “Copenhagen” 1,55 mm.

  Kuglepen med logo i to farver

  TORNBERG SCHOU

  Tornbjerg Schou har som rigtigt mange andre, valgt Raja Chrome til deres reklamekuglepen. Med den elegante hvide kuglepen som baggrund, står Tornbjerg Schou´s logo klart og tydeligt frem.

  Det er tilsigtet at de mindste tekster under logoet primært fungerer som en genkendelig del i det samlede udtryk, da de er sat i en højde på 0,8 mm og altså kommer under den anbefalede størrelse på minimum 1 mm i højden.

  Client-Tornbjerg-schou
  Client-CFP-Denmark

  Kuglepen med logo i 4 farver

  CFP DENMARK

  Kuglepenne med logo er ganske enkelt bare flotte når man benytter flere farver – og er bestemt værd at overveje når man vil være helt sikker på at logoet er nemt at genkende. CPF Denmark har her valgt at trykke deres logo i alle fire farver og opnår dermed et rigtigt flot resultat.

  Samtidigt er valget igen faldet på den populære Raja Chrome, som med sin gode kvalitet holder til at skrive mindst 4000 meter.

  Kuglepen det passer til menukortet

  BJERRUMS FAMILIE RESTAURANT

  Når der skal tages imod bestillinger i restauranten, er det vigtig at skriveredskaberne er i orden. Bjerrums Familie Restaurant har valgt Raja Chrome i dens flotte sorte design, til at skabe baggrund for deres to-farvede logo.
  Pennen passer perfekt til både menukortet og uniformen.

  Client-Bjerrums-familie-restaurant
  Client-Beredskab-Oest

  Særligt tilpasset til specielle behov

  BEREDSKAB ØST

  Vores kuglepenne kan alle bestilles med specialtilpasning af hele eller dele af pennen, således at produktet passer lige præcis til kundens behov.

  Bredskab Øst havde behov for en stærk og holdbar kuglepen som skriver med sort blæk. Raja Chrome blev derfor bestilt hjem i Stilolineas flotte røde farve, men specialtilpasset med en sort blæk refil.

  Er behovet en kuglepen med rød, grøn, sort eller blå blæk refil, er den økonomiske Pier Office værd at kigge på. Kravet til specialtilpasning, varierer fra model til model og vi anbefaler altid at spørge til mulighederne hvis det ikke fremgår af produktdetaljerne.

  Hand-out pen til de prisbevidste

  SOUNDBOKS

  Soundboks´s enkle sorte logo passer perfekt på den ligeså enkle Pier med sort clips. Når behovet er en økonomisk kuglepen med logo – med et enkelt og funktionelt udtryk, er Pier familien et godt og populært valg.

  Selvom kuglepennen her er blandt de billigeste i sortimentet, får man alligevel en god og holdbar kuglepen, med en skrivelængde på 2500 meter. Pier ligger overraskende godt i hånden og klik mekanismen føles robust og sikker.

  Client-Soundboks
  Client-Matchgruppen

  Robust design og et godt greb

  MATCHGRUPPEN

  Med sit gummigreb og robuste design, er Semyr Grip skræddersyet til firmaet der vil signalere handlekraft og styrke.

  Matchgruppen valgte den sorte Semyr Grip, til baggrund for logoet trykt i deres egen røde farve.

  I dag kan vi tilbyde den forbedrede Semyr Grip Chrome, som fås i tolv flotte farve, med matchende gummigreb.

  Detaljer der matcher

  CONNECTION TELE-PUNKT

  Connection Tele-punkt har valgt at udnytte Semyr Chrome´s farvede detalje, som understøttende element til deres eget to-farvede logo.

  Findes der i sortimentet ikke en standardfarve der passer til dit ønske, er det en mulighed at specialfremstille kuglepennene med en valgfri pantonefarve.

  Client-Connection
  Client-Sydkyst-Danmark

  Blå detalje til blåt logo

  SYDKYST DANMARK

  Visit Sydsjælland-Møn har til deres to-farvede logo, fundet en kuglepen med blå detaljer som passer fint til deres øvrige logomateriale.

  I trykket her, er de hvide detaljer i logoet lavet som negative felter i den blå farve. Vi anbefaler altid, at negative felter og detaljer i trykkene har en størrelse på minimum 0,2 mm for ikke at flyde sammen når trykket påføres kuglepennen.

  I korrekturgangen vil detaljerne altid blive kommenteret hvis der er behov for tilrettelser.

  Detaljer der matcher

  CALLBACK CASTING

  Callback Casting har her forstået at udnytte signalværdien i at kombinere den grønne Pier Office med deres logo, så den passer perfekt til deres øvrige grønne markedsføringsmateriale. Sammen sender det et stærkt grønt signal – og så gør det jo heller ikke noget at Pier pennene er økonomiske når pennene skal bruges som markedsføringsmateriale der skal uddeles til mange.

  Pier Office fås i farverne rød, sort grøn og blå – og skriver alle i de samme farve som pennen. Et godt valg til kontoret, eller når farven i sig selv er et vigtigt element.

  Client-Callback-Casting
  Client-Care4cars

  Kuglepen med logo i tre farver

  CARE 4 CARS

  Care 4 Cars havde behov for en reklamekuglepen som kunne matche deres lækre bilpleje produkter.

  De valgte derfor at trykke deres logo i alle 4 nuancer – og kunne på den måde vælge den flotte Raja Gold i tre forskellige klassiske farver –  Det sikrede en tydelig genkendelse og sammenhæng med deres øvrige reklameartikler og alle logoets detaljer kan stå flot og tydeligt frem.